Ontdek de toekomst van elektrisch rijden op de E-Mobility Expo in Maastricht

Op donderdag 26 september 2024 vindt de E-Mobility Expo plaats in Maastricht, een evenement dat je niet wilt missen als je geïnteresseerd bent in de toekomst van elektrisch rijden. Georganiseerd door Samenwerkende Industrieterreinen Maastricht (SIM) en Zuid-Limburg Bereikbaar, biedt deze expo een unieke kans om alles te leren over elektrische bestelwagens en vrachtwagens.

Van 15.00 tot 18.00 uur kun je op de Ankerkade 275 in Maastricht zelf ervaren wat elektrisch rijden inhoudt. Dit is geen standaard evenement waarbij je alleen maar luistert; je krijgt de kans om proefritten te maken in een van de twintig beschikbare voertuigen. Of je nu een ondernemer bent met een wagenpark of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen, deze middag biedt voor ieder wat wils.

Tijdens de expo krijg je uitgebreide informatie over de actieradius, trekkracht en laadmogelijkheden van elektrische voertuigen. Daarnaast zijn er presentaties over de zero-emissiezone die vanaf 2025 van kracht wordt in zestien grote steden, waaronder Maastricht. Dit betekent dat dieselvoertuigen niet langer welkom zijn in deze zones, wat elektrisch rijden nog aantrekkelijker maakt.

Naast de praktische informatie en proefritten, is er ook ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers die al zijn overgestapt op elektrisch rijden. Naast regionale bedrijven zullen ook Wealer, Wealerlease en Cube Charging aanwezig zijn om onze producten en diensten te presenteren.

Mis deze kans niet om meer te leren over de voordelen van elektrisch rijden en hoe het jouw bedrijf kan helpen om duurzamer en efficiënter te opereren. Meld je vandaag nog aan voor de E-Mobility Expo en ontdek de toekomst van mobiliteit!